Om oss

HBS, Halmstad boxningssällskap är en boxningsklubb som har funnits sedan 50-talet. Föreningen lades ner, men startades upp 1990 av Mario Lando. Mario är före detta boxare från Italien som har gått över 100 matcher och även blivit italiensk mästare. Mario är ännu idag en av Sveriges bästa boxningstränare och matchmakers. Han har fått fram många duktiga boxare bla Rino Lando som var med i landslaget i 4 år och Ugo Okoro som kommit tvåa i SM två gånger.

HBS har varit vilande i ca 3 år och på de senaste åren har Halmstad inte lyckats få fram några nya stora talanger. Vi vet att det finns många ungdomar i Halmstad som är duktiga på boxning och som gärna vill börja träna boxning på fritiden. Det finns, med andra ord, en stor efterfrågan på en bra boxningsklubb. Därför har vi nu startat upp Halmstad boxningssällskap igen och ni är alla hjärtligt välkomna! Oavsett religion, hudfärg, politisk åsikt, sexuell läggning och kön. Vi erbjuder en allsidig träning som ger dig bra självförtroende och självkänsla, mental styrka, kondition och smidighet.

HBS tar starkt avstånd från droger och våld på gatorna. Om en medlem missbrukar detta så leder det till omedelbar avstängning från föreningen.

Vi erbjuder även privatlektioner, svensexor, möhippor, gruppträning för företag samt föreningar. Ring gärna och boka tid så kan vi prata om dina önskemål och vilka mål du vill uppnå.

För mer information kontakta eller maila oss på

halmstadboxningssallskap@hotmail.se

Ugo Okoro: tel 0739-93 40 22